Jute tas Albert Heijn pimpen


Op het blog van Gogini staat een leuk idee, hoe je  een jute tas van Albert Heijn kunt pimpen om er  een leuke scraptas (of iets anders) van kunt maken. Ook vindt je hier een zeer duidelijke omschrijving


Dit is de voorkant van mijn scraptas, 4 kleine vakken en 2 grote vakken. Zoals je ziet kun je de tas sluiten met een knoop. Aan de achterkant zit 1 groot vak waar je papieren of iets anders in kunt doen.

 

De binnenkant is voorzien van 4 vakken, aan beide zijden 2. Op de bodem een stukje karton gelegd dat ik met stof heb beplakt. Op deze manier krijg je een mooie stevige bodem.


Het handvat heb ik in het gedeelte waar je de tas vasthoud voorzien van een leren veter. Deze komt ook weer terug bij het eind van de handvatten waar ik voor het knoopje een leuke kraal heb geregen.

 

Leuk dat je langs kwam kijken op mijn blog!

Groetjes Jeanette









9 opmerkingen:

  1. Mooi geworden zeg, en ook leuk om dat zwarte (leren?) koord erbij te gebruiken,
    groetjes,
    Wiebine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk he, die tassen. Ik heb er inmiddels twee van in huis, maar wanneer ik aan pimpen toekom...
    Je hebt er een mooi rustig geheel van gemaakt. Goed idee, om dat handvat met leer te bewerken!
    Ik zal eens wat vaker bij je langskomen, zoals jij bij mij doet.

    Groetjes, Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je er een beauty van gemaakt, ook leuk zoals je de achtervakken gedaan hebt Heb je hem ook al op de FB pagina van Gogini gezet? Daar staan alle tassen die er inmiddels gemaakt zijn, heel leuk om te zien met al die verschillende stofjes.
    groetjes Oeneke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wist niet dat Gogini een facebook pagina had. Waarschijnlijk komt dat omdat ik geen facebook heb. Ik zal eens een kijkje gaan nemen via de facebook pagina van mijn man. Bedankt voor het melden Oeneke.
      Groetjes Jeanette

      Verwijderen
  4. Hallo Jeanette, Wat is hij mooi geworden zeg!! fijn om te zien dat hij zo goed is gelukt!!. En ja wij hebben inderdaad ook een Facebookpagina en onze vraag is dan ook of we ook jouw hier foto's mogen laten zien. Het is gewoon heel leuk als je ziet dat iedereen toch weer een totaal andere tas heeft gemaakt.Je zal veel plezier hebben van je tas. Heel veel Creatieve Groetjes
    Gonnie en Gini

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat heb je echt geweldig gedaan! Het oogt heel professioneel en wat een handige en mooie tas is het geworden, veel plezier ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie handige tas heb je ervan gemaakt!
    Groetjes Boukje.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Schitterend mooie tas heb je gemaakt.
    Hier zal je vast veel plezier van hebben.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je berichtje! Ik vind het altijd erg leuk om ze te lezen.

Groetjes Jeanette