Chocolade mapje.

 De Nederlandse Swappers hadden dit keer weer een leuke swap bedacht namelijk "de lekkerbekkerswap", een super leuk idee dus heb ik mij maar weer eens aangemeld. Dit keer is het de bedoeling dat je een chocolade reep op een leuke manier gaat versieren. Ik werd gekoppeld aan een dame in Leewarden. Voor haar heb ik het volgende gemaakt. 


voorkant chocolade mapje
binnen kant chocolade mapje

   


Onder de tags ( foto rechts) zitten de chocolade repen.  Ik ben heel erg benieuwd wat mijn swapmaatje ervan vindt en wat ik van haar krijg.




Kalender

Voor mijn moeder gemaakt een leuke (oneindig durende) kalender.


jan/febr/mrt/apr/mei/juni
juli/aug/sept/okt/nov/dec
  













De basis is gemaakt van karton van 15 bij 30 cm.De randen van het karton behandeld met zwarte verf.  Hierop designpapier van KaiserCraft  "the lake house collection" geplakt. De tekst en labels van Prima Marketing "almanac collection Edison" gehaald en op zwart of bruin cardstock geplakt.  De kalander heb ik zelf in office word gemaakt.

In de hoeken van het karton gaatjes gemaakt en zo met bruin touw aan elkaar vast gemaakt. 6 Maanden aan de voorkant en de andere maanden aan de achterkant.

Nu lekker aan het schuiven geweest met de labels en maanden totdat ik tevreden was. Veel bloemen, en ander embellishment toegevoegd en zie hieronder het resultaat. 








Z Fold Card

Op het forum hebben we elke maand (maart) een verrassings uitdaging. Deze maand moest je al je benodigde materialen uit je eigen scrap voorraad halen. Je geeft nummertjes door en krijgt dan te horen welke materialen bij die nummertjes horen. Ik had deze keer gekozen voor kleur nr. 2 (licht groen), soort kaart nr. 6 (z fold card) en te gebruiken nr. 4 (brads). Nu had ik geen idee wat een z fold card was dus dat moest worden opgezocht op google.  

Als basis heb een stuk cardstock gesneden van 28 cm bij 13 cm in de kleur donker groen. Op 7 en 14 cm rillen en vervolgens vouwen. Nu heb je een Z fold card. 

Z Fold Card
Verder ben ik met wit card stock en design papier ( blokje van 15x15 van kruidvat) verder gegaan. 

Voorkant kaart
Magnolia meisje, houten muurtje en bloemen ingekleurd met  derwent soft kleur potloden.  Het witte hekje heb ik een keer ontvangen in een verjaardagsrakje. Het gras is "de ijspegel rand" van Marianne design creatable. 






De uitdaging was een kaart maken in een d3 tafereeltje. Je mag alles gebruiken wat je wilt als de hoofdkleur en de toevoegingen maar ruim aanwezig zijn. Volgens mij is dit goed gelukt?










School foto's

Voor mijn oudste dochter een school foto's boek gemaakt, waar al haar individuele en klassenfoto's in zitten. Op deze manier heeft ze alles mooi bij elkaar. Zij heeft  zelf gekozen voor de kleur paars en ik ben daarmee aan het werk gegaan.

De basis is van cardstock paars en wit, het design papier is van kioshi. Bloemen paars en wit van marianne design, divine twine in de kleur paars/wit en de labels zijn van graphic 45, van de maand september. De randen van het cardstock gedistressed met de kleur dusty concord. Langs de randen van de foto's heb ik de pons cracks 42 van martha steward gebruikt.

                             

Op de voorkant van de bladzijden (bladzijden zijn dubbel) zie je de individuele foto en hierin zit met een label de klassenfoto van dat jaar. Op de achterzijde van de label heb ik de namen geprint.








Achterin nog een aantal insteek hoezen gemaakt waar kleine fotootjes en dergelijke in kunnen. Het geheel gebonden met de "bind it all". Het foto boek sluit met klittenband en  lint.











Super dat je even de tijd neemt om op mijn blog te komen kijken. Ik zou het ook erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat. Tot een volgende keer.