School foto's

Voor mijn oudste dochter een school foto's boek gemaakt, waar al haar individuele en klassenfoto's in zitten. Op deze manier heeft ze alles mooi bij elkaar. Zij heeft  zelf gekozen voor de kleur paars en ik ben daarmee aan het werk gegaan.

De basis is van cardstock paars en wit, het design papier is van kioshi. Bloemen paars en wit van marianne design, divine twine in de kleur paars/wit en de labels zijn van graphic 45, van de maand september. De randen van het cardstock gedistressed met de kleur dusty concord. Langs de randen van de foto's heb ik de pons cracks 42 van martha steward gebruikt.

                             

Op de voorkant van de bladzijden (bladzijden zijn dubbel) zie je de individuele foto en hierin zit met een label de klassenfoto van dat jaar. Op de achterzijde van de label heb ik de namen geprint.
Achterin nog een aantal insteek hoezen gemaakt waar kleine fotootjes en dergelijke in kunnen. Het geheel gebonden met de "bind it all". Het foto boek sluit met klittenband en  lint.Super dat je even de tijd neemt om op mijn blog te komen kijken. Ik zou het ook erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat. Tot een volgende keer.

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig boek is dat geworden .Super idee ook hoe je dat hebt gedaan met de groepsfoto's
  Ik zie overigens meer mooie dingen hier op je blog ! Ben volger geworden. Kom je ook eens op mijn blog kijken ? ( veel mensen vinden overigens die woordferifcatie erg irritant.Je kunt 'm er af halen )
  Groetjes Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geworden, leuk met de tabjes en de groepsfoto's erin geschoven!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi album zo zeg! Ook erg origineel met alle schoolfoto's! Leuk idee! Je melkpakje van hieronder vind ik ook erg mooi geworden:)
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is toch een pracht herinnering voor later.
  Leuk met al die schoolfoto's en dan ingebonden met de BIA.
  Heel mooi!
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een super leuk album! groetjes kiki

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je berichtje! Ik vind het altijd erg leuk om ze te lezen.

Groetjes Jeanette