kalender 2016

Op mijn "to do" lijstje stond nog altijd het maken van een kalender. Dus vol goede moet in januari hiermee begonnen. Maar wat viel dat tegen! Er zat veel meer werk in dan ik had verwacht. Al met al heeft het  even geduurd maar .... eindelijk is de kalender klaar. 


 

Het design papier wat ik heb gebruikt is van marianne design "flower garden". Verder heb ik cardstock gebruikt in de kleuren wit, grijs en blauw.  De seizoenen van het jaar heb ik geprint met mijn cricut in schaduw effect.

 

 

 

 

 

  

Het idee van de kalender heb ik van de site van Marianne design. De kalenderblaadjes heb ik op cardstock uitgeprint. Ik heb alleen de bladen niet bevestigd met boekbindersringen, maar met binding wires van de zutter.  Wel heb ik het midden van de kalender iets verstevigd met een extra laag cardstock, omdat hij anders omvalt. 

Bedankt voor het langskomen op mijn blog en ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes Jeanette5 opmerkingen:

 1. Gelukkig is deze kalender toch helemaal klaar gekomen en wat is die mooi geworden. Schattig die uiltjes, vlinders en filmstrip.
  Hier kan je de rest van het van genieten.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh die is leuk geworden zeg! Mooi!Al duurde het misschien even iets langer dan gepland, je hebt m toch maar mooi af nu:) Ik heb zelf ook ooit zo'n soort flip-over kalendertje gemaakt en die gebruik ik nog steeds. Blijft leuk!
  Fijn weekend en geniet van het mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu heb je er ook een jaar plezier van natuurlijk, mooi geworden! Mijn eerste verjaardagskalender hangt nog steeds in de wc! :)
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een prachtige kalender geworden Jeanette!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is een heel mooie kalender geworden.
  Kan je vast ook nog wel hergebruiken voor volgend jaar en heb je er meerdere jaren plezier van.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je berichtje! Ik vind het altijd erg leuk om ze te lezen.

Groetjes Jeanette