Mini album / foto boekje.


In Maart 2015 werd voor de 8e keer de scrapdag Noordwolde georganiseerd door Connie, Titie  (Titie heeft helaas geen blog) en Brenda. Voor mij was het de 4e keer dat ik hierbij aanwezig ben geweest. Het project voor deze dag was een mini album / foto boekje.

De basis is gemaakt van 4 vellen cardstock en het designpapier is van Studio Light. Verder hebben we veel bloemen, lint en een bedeltje erbij gekregen wat natuurlijk mooi met elkaar te combineren valt. 


Mijn foto boekje gaat over Afrika (Serra Leone) waar mijn man voor zijn werk naar toe moest. De foto's zaten maar in de computer en dat vond ik erg jammer. Samen met mijn man heb ik een aantal leuke en voor hem relevante foto's uitgezocht en die heb ik in het foto boekje verwerkt.  

                

De vele bloemen die we bij de workshop hebben gekregen heb ik niet verwerkt in het foto boekje omdat ik het leuker vond om materiaal te gebruiken die bij de foto en Afrika passen.  Ik heb dus veel gebruik gemaakt van gekleurde stiften en twine touw in diverse kleuren. Verder heb ik de teksten gemaakt met een oude label maker.
Bij de bovenstaande foto heb ik een klein  3 uitvouw blaadje gemaakt omdat ik graag alle markt foto's van Freetown naast elkaar wou hebben. Hier zit dus geen extra label in omdat dan het boekje wel erg dik zou worden.
Bedankt Connie, Titie en Brenda voor het leuke idee, heb er met plezier aangewerkt en man mijn is super blij met het mooie resultaat. 

Groetjes Jeanette

7 opmerkingen:

 1. Ik vind je boekje erg gaaf geworden, zoveel foto's erin en toch maar vier vellen papier!
  Prachtig is de stoere voorkant! Wat zal je man hier blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het een supermooi album geworden!! Vind ook je embellies mooi gekozen, past idd beter dan al die bloemen ;-) Ik hoop dat je er volgend jaar ook weer bij bent. Gezellig!
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend mooi geworden.
  Groeten Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend mooi geworden.
  Groeten Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel mooi albumpje is dit geworden en in het echt is dit nog mooier.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi geworden Jeanette! Mooie kleuren erbij en leuk dat het rode steeds terugkomt!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi geworden Jeanette inderdaad leuk dat rood wat steeds terugkomt

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je berichtje! Ik vind het altijd erg leuk om ze te lezen.

Groetjes Jeanette