3 verjaardagskaarten

 He he het is eindelijk gelukt om 2 leuke verjaardagskaarten te maken met mijn embossing mallen. Ik had ze al een poosje maar kreeg het niet goed voor elkaar om er een leuke kaart mee te maken. En nu zomaar in 1x 2 leuke kaarten, hoe raar kan het toch lopen.


 De SU bloemen gestempeld met  Distress Inkt en daarna behandeld met clear embossing poeder. Je krijgt dan een mooi glimmend effect.

Deze SU bloem alleen met Distress Inkt gestempeld, de kleur is een beetje mat en dat past precies bij het twine .

Bij deze SU bloemen heb ik de bloemen gestempeld met clear inkt en daarna behandeld met vintage photo embossing poeder. De embossing poeder van vintage photo is iets minder fijn waardoor je een geheel andere bloem krijgt.

Dat was het weer voor vandaag, bedankt voor het komen kijken op mijn blog en ik lees de berichtjes die jullie schrijven altijd met veel plezier!

Groetjes Jeanette

5 opmerkingen:

 1. Wow Jeanette, wat ben je ijverig geweest en zo leuk al die kaarten en zo schattig die met dat kleine bloempje erbij. Leuk is die kaart met de embospoeder en een heel ander effect he.
  Goed bezig! Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jeanette.

  Ik ben achterop met het volgen van je blog.
  Alles even bekeken, het ziet er mooi uit. Je boekje, gelijk heb je, om alle foto's maar on te plakken. Je metaal kaart is heel goed gelukt. En bovenstaande kaarten ook. Nou ja, het is gewoon allemaal prachtig.

  Groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supergave kaartjes Jeanette! Het is je goed afgegaan, dat embossen! Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg mooi geworden je kaartjes! Leuk die embossingfolders he, ik gebruik ze zelf eigenlijk ook veel te weinig,terwijl het zo'n leuk effect geeft!
  Groetjes,
  Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die ga je vanaf nu vast vaker gebruiken, goed gelukt je kaarten!
  Groetjes Boukje.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het plaatsen van je berichtje! Ik vind het altijd erg leuk om ze te lezen.

Groetjes Jeanette