Uiltje

Op het forum hebben we elke maand een verrassings- uitdaging. Voor de maand april mocht je 1 nummer kiezen uit de nummers 1 t/m 8. Verder kregen we van Cissy een uiltje in twee kleuren. Het lijfje was een kleur en de rest van de uil een andere kleur. Verder moesten we zelf 3 verschillende dingen toevoegen, niet meer en niet minder. Verder moest er in het buikje van de uil een kleinigheidje geplakt worden (bv een zakje snoepjes). Hieronder het resultaat van mijn uiltje.

                                             

Ik heb aan het uiltje toegevoegd, distress inkt (de randen van het uiltje), bloemen in zijn vleugel en cardstock (dit heb ik gebruikt voor grotere ogen, oogleden (wit) en wimpers. 

Met zulke grote / dromige ogen, bosje bloemen en hartjes snoepjes ben je volgens mij wel heeeel erg lief.  Mijn thema was dus : lief.


Ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden?  Super dat je langs kwam om een kijkje te nemen op mijn blog en tot een volgende keer.













Verjaardagskalander.

Zaterdag 23 maart hadden we weer een leuke cropdag bij Anneke in Eext. Anneke had weer een leuk project (verjaardagskalender) voorbereid en daar een duidelijke beschrijving van gemaakt. Als basis gebruikten we een stuk karton van 17,5 bij 30 cm waarvan je de randen van te voren had bewerkt met gesso. Ik heb verder mooi bruin design scrappapier gebruikt wat ik een keer in een rakje heb ontvangen van iemand.  De kleine klok is van Marianne design cr1234 craftable klok met wijzers, de grote klok van Tim Holtz sizzex die weathered clock. De cijfers 1 t/m 12 komen uit de slice cutting machine. De verjaardagskalender heb ik jammer genoeg niet bij Anneke af kunnen maken, dat heb ik thuis nog verder gedaan. Hieronder het resultaat.




Leuk dat je langskwam om te kijken en tot een volgende keer.