Mannenkaart

Voor het  vriendje van mijn jongste dochter, die binnen kort jarig is een leuke mannen cadeau kaart gemaakt waar een Apple i tunes kaart in kan.  Het leuke idee gezien op de blog van Cornelie


Het grappige puzzel papier is van Pebbles "happy day" collection. Vond dit papier erg geschikt omdat hij er waarschijnlijk toch spelletjes voor gaat kopen/downloaden.

 

Het mapje gaat aan de linker kant open door middel van het twine zwart/wit strikje.

 

Het klepje gaat dan in zijn geheel open en zo zie je de Apple i tunes kaart. Ook op de achterzijde zit het designpapier met het twine zwart/wit touwtje. 

Weer een leuk projectje om aan te werken en mijn dochter vindt het super leuk dat ik wat voor haar vriendje heb gemaakt.

Groetjes Jeanette

Dooskaartje

Voor een tante zeggertje die binnenkort 16 wordt een leuk dooskaartje gemaakt die ik heb gezien op de  site van stempeleinmaleins. Ik vond het dooskaartje van de omschrijving een beetje te groot en heb de afmeting 5 bij 6 inch genomen. Op deze manier is het net iets compacter. 
 

Eindelijk mijn cricut gebruikt de letters 16 uitgeprint op de afmeting 1,5 inch. Om de 16 nog extra nadruk te geven het ik met tawny kleur ambre een aantal cirkels gemaakt en deze vast gezet met een kleine wasknijper. Dit heb ik meerdere malen gezien bij Brenda  en vindt het erg mooi.


Nu kun je net even iets beter zien dat het om een doosje gaat. Het schuifbandje gaat om het doosje heen en op die manier is het mooi afgesloten.

 
Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes Jeanette

Verjaardagskaarten

Op de creabeurs in Hardenberg een erg leuke embossingfolder gekocht met diverse leuke teksten voor een verjaardagskaart.


                 
 

De tekst proficiat heb ik eruit gesneden en vervolgens iets kleiner gemaakt en daarna weer op dezelfde plek ingeplakt. Even iets op vrolijken met ballonnen en twine en zo heb je weer een aantal  leuke kaarten om te versturen met verjaardagen.


Mijn dochter vroeg of ik voor valentijn nog snel 4 leuke kaarten kon maken voor haar vriendinnen want als je een kus op de envelop zette hoefde je geen postzegel te plakken.  Wat ben ik blij met mijn bog-shot want hierdoor waren de kaartjes zo klaar!



En als laatste nog een klein presentje gemaakt voor een zieke leerkracht bij mijn dochter op school, ik heb uit voorzorg 2 heel erg verschillende presenties gemaakt zodat er altijd 1 bij is die ze leuk vindt.

 

Een langer berichtje dit keer van mij dan dat je gewent bent. Bedankt dat je weer even op mijn blog bent geweest.

Groetjes Jeanette 

Leuke Mini tote

Wie kent ze niet?? De leuke mini tote van GoGini en de gepimpte  Jute tas van Albert Heijn, ze worden gemaakt in allerlei kleuren. De tote wordt gemaakt in meerdere maten. Dankzij de zeer duidelijke beschrijving van GoGini heb ik al een gepimpte jute tas (van Albert Heijn) maar nu ook een leuke mini tote in mijn bezit.


De stofjes heb ik gekocht bij de Xenox.  In deze pakketjes zitten 3 kleuren en ik heb alle 3 kleuren verwerkt in mijn tote, de randen heb ik afgezet met rood biasband.

 

 


Aan de binnen kant van de tote zitten nog 2 vakken die worden afgesloten met klittenband. Aan de overgebleven zijden heb ik er een extra rand gemaakt waar je wat kleine spulletjes in kunt hangen (bv schaar / pen / liniaal ) erg handig altijd.

Al met al een hele klus maar ben zeer tevreden over het eind resultaat.  

Bedankt voor het langskomen op mijn blog en ik hoop tot een volgende keer.

Groetjes Jeanette