Cadeautjes kaart

Op de site van Noor een erg leuke cadeautjes kaart (inclusief beschrijving) gevonden en hier samen met Els mee aan de gang gegaan. Helaas was het nogal wat werk om de kleine doosjes te maken en zijn we er allebeide thuis mee verder gegaan.


 Aan de bloemetjes heb ik 2 labeltjes gehangen waar nog geen tekst op staat. Op deze manier kan ik met deze leuke kaart nog vele kanten op.


Het grote doosje boven op de kaart zit een leuke strik omheen en als je deze losmaakt gaat het doosje ook open, een leuke kleine attentie zou hier dus nog in kunnen.





Een erg leuke kaart om te maken, maar veel meer werk dan dat ik had verwacht.  

Groetjes Jeanette

verjaardagsdoosjes

Deze week 2 kaart/doosjes gemaakt voor de jarigen. Het doosje  heeft een basis van 10 cm hoog (incl vouwrand) en is 5,5 cm breed. Op deze manier kun je het nog in een normale envelop versturen.



Het magnolia afdrukje is met derwent potloden ingekleurd en de bloemen zijn van stampin up.

                                                    

Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en heel erg bedankt voor het bezoeken van mijn blog en ik hoop dat je snel een keertje weer komt kijken.

Groetjes Jeanette


Boekdoosjes

Helemaal vergeten te plaatsen maar in december 2014 hebben we weer een leuke workshop kunnen volgen bij Anneke in Eext. Dit keer hebben we 5 boekdoosjes gemaakt in 2 verschillende maten.



Het designpapier wat we hiervoor hebben gebruikt is van Graphic 45. De leuke charms en clipboard en mooie foto/papiertjes/teksten kregen we erbij.



 
Leuk dat je even op mijn blog bent wezen kijken, en hopelijk tot een volgende keer.

Groetjes Jeanette