baby kaartje

Bij een geboorte hoort een baby kaartje, gelukkig hoeft dat altijd niet meer in de kleur blauw of rose. Ik heb mij laten inspireren door een kaart die ik op pinterest heb gezien. 

De letters heb ik geprint met de slice op wit cardstock en er  een ander kleurtje achter gedaan. 

Dezelfde kleur twine met doorzichtige knoopjes geven het kaartje net even iets meer.

Leuk dat je even op mijn blog bent wezen kijken en tot een volgende keer.

Groetjes Jeanette




3 verjaardagskaarten

 He he het is eindelijk gelukt om 2 leuke verjaardagskaarten te maken met mijn embossing mallen. Ik had ze al een poosje maar kreeg het niet goed voor elkaar om er een leuke kaart mee te maken. En nu zomaar in 1x 2 leuke kaarten, hoe raar kan het toch lopen.


 De SU bloemen gestempeld met  Distress Inkt en daarna behandeld met clear embossing poeder. Je krijgt dan een mooi glimmend effect.





Deze SU bloem alleen met Distress Inkt gestempeld, de kleur is een beetje mat en dat past precies bij het twine .





Bij deze SU bloemen heb ik de bloemen gestempeld met clear inkt en daarna behandeld met vintage photo embossing poeder. De embossing poeder van vintage photo is iets minder fijn waardoor je een geheel andere bloem krijgt.

Dat was het weer voor vandaag, bedankt voor het komen kijken op mijn blog en ik lees de berichtjes die jullie schrijven altijd met veel plezier!

Groetjes Jeanette

stoere mannenkaart

En  ja hoor het is gelukt om weer iets af te strepen  van mijn "to do" lijst namelijk het werken van aluminium tape. Ik heb mij laten inspireren door een fimpje wat ik heb gezien op You Tube . Jammer genoeg had ik niet alle materialen die tijdens het filmpje werden gebruikt!


Voor mijn zwager die jarig was (en zelfstandige is in de bouw) heb ik een van harte gefeliciteerd kaartje gemaakt. Hij heeft hem inmiddels als ontvangen en de reacties waren geweldig!! 
 

Nog een paar detail foto's omdat ik er toch best wel een beetje trots op ben dat het zo goed gelukt is.



Bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog en de leuke reacties van de vorige keer!

Groetjes Jeanette 

4 easelkaart

Op het SNN forum is er elke maand een workshop voor leden door leden. Deze keer was de workshop een 4 easelkaart. Een kaart die ik nog nooit eerder had gemaakt en samen met  Els zijn we met deze workshop aan de slag gegaan. Wil je een duidelijke beschrijving inclusief illustraties van de 4 easelkaart die vindt je hier

boven aanzicht
Natuurlijk hoort een 4 easelkaart niet plat te liggen maar op deze manier kun je de gehele kaart mooi overzien.


Ik heb nog geen tekst bij de kaart vermeld omdat hij tot nu toe nog geen bestemming heeft. Op deze manier kan ik er nog alle kanten mee op.


De rode brad houdt de kleine 4 kaartjes mooi op zijn plaats. 

Bedankt voor het kijken op mijn blog en natuurlijk voor het posten van de vorige berichtjes. Vindt het altijd erg leuk om ze te lezen.

Groetjes Jeanette