cascade bloemen kaart

Mijn allereerste opdracht,  gekregen van mijn tante die het Moederdag doosje zo mooi vond! Maak een kleurrijk bloemig kaartje voor vrienden van mij die ... jaar getrouwd zijn en geld willen ontvangen. Nou daar kan ik wel wat mee en zie hieronder het resultaat. 


De duidelijke omschrijving van de cascade kaart gehaald van annemarie's kaarten blog.



Het papier wat ik heb gebruikt is van BoBunny (vicki B. Collection)  De bloemen van Stamping Up en de bladeren van een stans van Marianne design. Het kleine envelopje heb ik dubbelgevouwen en een gaatje door geprikt, twine doorgehaald zodat er een lusje ontstaat en deze achter de ronde bloemen gehangen. Om het envelopje dicht te houden een mini paper clips van Tim Holtz gebruikt en daar een bloemetje aan gemaakt.









Van de overgebleven materialen nog een  tag met bloem gemaakt en deze op de envelop geplakt. Op deze manier heb je niet een saaie witte envelop.




Bedankt voor het kijken op mijn blog en zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

mini album / mapje

Op het SNN forum wordt elke maand een workshopje georganiseerd door leden voor leden. Dit keer was het een mini album / boekje. De beschrijving vindt je hier.



Ik heb geen foto's gebruikt in het boekje / album maar tekst.


Bakken of kopen??  Er zit  in het hoekje onderin een cadeau bon van de hema voor gebak en in het pakketje wat ik naar mijn dochter heb opgestuurd zit bakmix van home made om een cake te bakken.  1x per maand probeer ik iets leuks naar mijn dochter te sturen die op kamers woont in Zwolle.

Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Jeanette

kaart in een doosje klein formaat

Voor mijn  moeder voor  Moederdag een kaart in een doosje gemaakt. Het idee heb ik gezien op  Boukjes blog waar ook een duidelijke omschrijving staat.


Zwart en wit zijn favoriete keuren van mijn moeder en om het een beetje stijl te geven het ik er rood aan toegevoegd.



















De bloemen zijn van stamping up en om de kleuren zwart en wit iets extra's te geven heb ik ze behandeld met embossing poeder.  Mijn moeder was er erg blij mee en het kaart in een doosje staat op de schoorsteenmantel te pronken!

                                     
Leuk dat je langs kwam om te kijken en tot een volgende keer!

Groetjes Jeanette

Jute tas Albert Heijn pimpen


Op het blog van Gogini staat een leuk idee, hoe je  een jute tas van Albert Heijn kunt pimpen om er  een leuke scraptas (of iets anders) van kunt maken. Ook vindt je hier een zeer duidelijke omschrijving


Dit is de voorkant van mijn scraptas, 4 kleine vakken en 2 grote vakken. Zoals je ziet kun je de tas sluiten met een knoop. Aan de achterkant zit 1 groot vak waar je papieren of iets anders in kunt doen.

 

De binnenkant is voorzien van 4 vakken, aan beide zijden 2. Op de bodem een stukje karton gelegd dat ik met stof heb beplakt. Op deze manier krijg je een mooie stevige bodem.


Het handvat heb ik in het gedeelte waar je de tas vasthoud voorzien van een leren veter. Deze komt ook weer terug bij het eind van de handvatten waar ik voor het knoopje een leuke kraal heb geregen.

 

Leuk dat je langs kwam kijken op mijn blog!

Groetjes Jeanette