mini boekje

Zaterdag 15 februari was er weer een SNNoepdag (Speciale Noord Nederlandse Online Eendaagse Party) op het SNN-forum. Er kwamen de gehele dag diverse opdrachten voorbij. Ik heb dit mini drieluik boekje gemaakt. 

  





 


Ik ga nog wat leuke foto's van ons gezin uitzoeken en inplakken. Dan aan mijn dochter geven die op kamers woont. Op deze manier heeft zij een stukje van ons toch altijd bij zich.

Bedankt voor het komen kijken op mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes Jeanette


thee mapje

Voor mijn dochter die in Zwolle studeert en daar sinds het begin van het jaar ook woont heb ik een thee mapje gemaakt. Ze is een echte thee drinker en het is altijd leuk om post te krijgen.






Zoals jullie zien is paars echt haar favoriete kleur. Els bedankt voor het washi tape met paarse stippen wat ik van jou mocht gebruiken!!

Bedankt voor het kijken om mijn blog en ik zou het fijn vinden als je een berichtje achterlaat. Het is altijd erg leuk om de berichtjes te lezen.

Groetjes Jeanette



voorjaarsmanden

Wat mij betreft mag het voorjaar wel komen. Ik ben dan ook begonnen om die al in huis te halen met 2 leuke voorjaarsmanden die ik heb gevuld met elk 5 witte hyacinten en wat prulletjes erbij en toen op mijn tafel gezet.


mand 1



mand 2


manden samen

Nu nog even wachten tot dat ze gaan bloeien, dat ruikt zo lekker.

Groetjes Jeanette






Happy Harlequin kaarten.

De happy harlequin mal + stempel set had ik al enige tijd in mijn bezit. Maar was er op mijn manier nog niet aan toegekomen om hier iets leuks mee te gaan maken. Vandaag hiermee aan het freubelen geweest en zie hieronder het resultaat.




Zoals jullie zien is de basis (randpons + harlequin vormen en gekleurd twine) op alle 3 kaarten  verwekt, maar op een andere manier. Multifunctioneel en heel erg leuk om mee te werken.

Ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden,  bedankt voor kijken op mijn blog en hopelijk tot een volgende keer.

Groetjes Jeanette