mini-album + tasje.

Dit jaar werd voor de 6e keer de scrapdag in Noordwolde door Connie en Titie georganiseerd.  Voor mij was het de 2e keer dat ik hierbij aanwezig ben geweest. Het project voor deze dag was een mini-album + tasje. Hiervoor hadden we designpapier van 'My Minds Eye' van de papierlijn 'Love me'. De hoofdkleuren in deze lijn zijn roze, donkerrood, azuurblauw en grijs. Van deze kleuren hadden we ook cardstock tot onze beschikking. Verder zat in het pakketje diverse kleuren twine en natuurlijk een tasje met venster.

Het tasje met venster was bruin en deze heb ik met verf aan de buitenkant helemaal rood gemaakt. Een aantal foto's van kruiend ijs heb ik verkleind en hier een sleutelhanger idee van gemaakt.


 


                                                                                                      



                         





De voor en achterkant van het boekje is van karton in de maten 10,5 bij 10,5 cm. De 8 velletjes cardstock die erin zitten zijn van 10 bij 10 cm.  Tussen het karton en het roze cardstock heb ik een label gedaan met daarop de tekst 'kruiend ijs op het IJsselmeer'. De label kun je eruit halen door aan het rode twine touw te trekken. 












Al met al een heel erg gezellige dag en zeker voor herhaling vatbaar. Connie en Titie bedankt voor de organisatie en de leuke foto's.


                                                                             

Mooie, lieve, gekke, kaart met thema "taart bakken".

Een heel erg leuke challenge op de blog van GoGini : maak voor ons een mooie, lieve, leuke, gekke, kaart met het thema "taart bakken".

Ik heb mij voor deze challenge laten inspireren door de allereerste tote die ik van GoGini heb gezien op de beurs in Hardenberg bij Art Journey, namelijk cupcakes.





                              



 Gebruikte materialen: 

- cardstock bruin en rose
- craftables CR1223 (postzegels) van Marianne design 
- designpapier action nr 2 met glitter
- kant en bloemen en dymo tang.

Ik weet ondertussen dat ik niet gewonnen heb. Wel heb ik bij GoGini de werkbeschrijving van een mini tote besteld. Ik ga proberen om hem zelf te maken.

Leuk dat je bent wezen kijken op mijn blog, ik zou het heel fijn vinden als je een berichtje achter laat.

Groetjes Jeanette