Herfstkrans.

De herfst is het seizoen om mooie kransen te maken van natuurlijke materialen. Ik heb in de winkel een krans en een pompoen gekocht en daar tussenin een mooie krans gemaakt van voornamelijk hortensia's. 

SNN forum's SNNoep-dag 2012.

Zaterdag 6 Oktober hebben we op het SNN-forum een SNNoep-dag gehad. (Speciale Noord Nederlandse Online Eendaagse Party) Op deze dag heb ik het volgende gemaakt: Met de Happy Hexagons stans van Papertrey Ink een leuke "sterkte"kaart. De kleine hexagons heb ik niet gestempeld maar uit 3 soorten design papier gestanst.


Een geboorte kaartje gemaakt voor een ex collega van mijn man. De naam van het meisje heb ik uit het ontvangen geboorte kaartje gesneden.

Op de creabeurs in Hardenberg een workshop  "koffietijd" gekocht.  Snel, simpel en makkelijk te maken en zo heb je toch een keer een leuke presentie.

Flipflap-album


Voor de 1e keer op  15 september j.l. naar de Scrapdag Noordwolde geweest. De workshop voor deze dag was een flipflap-album. Erg leuk en helemaal niet moeilijk om te maken. Je kunt er best veel foto's in kwijt. Ik heb in het flipflap-album de vakantiefoto's van Valkenburg (zomer 2012) verwerkt.